Nieuws

De Maar en Van Pommeren openen seizoen meteen aan kop

Wanneer de eerste AvengerCup-race van dit seizoen, zondagmiddag op het TT Circuit Assen, de maat vormt voor het komende racejaar, belooft dat veel goeds. Vol startveld in de klasse, veel nieuwe gezichten en prima races.

Lees meer...

Nieuwe aanwas voor Avengers

Dat de crisis afgeschud lijkt en de lust om te racen weer groeit, merken vooral de klassen die de balans bewaken tussen een onversneden racebeleving en een behapbaar budget. Enkele nieuwelingen in de Avenger Cup bij de ACNN vertellen ons over hun beweegredenen om in een veld vol down-to-earth-middenmotorsportwagens van start te gaan.

Lees meer...

De Vet moet twee weken wachten

Wie voor afgelopen zondag zijn geld op de cupwinst Co de Vet had gezet, is bedrogen uitgekomen. De grote kandidaat om de eindoverwinning in de Avenger Cup naar zich toe te trekken, kwam in de twee races op het TT Circuit Assen niet verder dan de tweede en derde plaats. Daardoor zal Co de Vet zijn kampioensfeestje nog even moeten uitstellen tot het weekend van 17 en 18 oktober. Dan vinden, ook weer op het TT Circuit, de Finaleraces plaats.

Lees meer...

Martijn Polinder is de eerste nieuwe coureur voor 2016

Martijn Polinder is de eerste nieuwe coureur die zich heeft gemeld voor de 2016 Avenger Cup, Martijn die helaas zijn motorfiets race carrière door een pech ongeval moest beëindigen.

Lees meer...

Partner

Tussenstand

Na 5 races

 

Pos. Coureur Totaal
1 Cees de Maar
Rob van Pommeren
96
2 Martijn Polinder 65
3 Co de Vet 65
4 Henk Maas 55
5 Piet-Hein Eldering 57
6 Raymond Klompstra 48
7 Henk Grendel
Reind Boone
41
8 Andre Rombout 21

Nieuwsbrief

Facebook