maandag, 30 maart 2015 12:27

Liscaljet wint in eerste weekend op TT Circuit Assen

Liscaljet wint in eerste weekend op TT Circuit Assen Foto: Arjan Broekmans

Bij de openingswedstrijd van de Avenger Cup, zondag op het TT Circuit Assen, werd verreden onder barre weer omstandig heden maar met super gemotiveerde rijders die er een prachtig festijn van hebben gemaakt.

De overwinning was verrassend weggelegd voor Jeroen Liscaljet uit Lelystad. Hij was feitelijk als testrijder actief in deze klasse, maar wist toch de eerste race op zijn naam te schrijven. "Ik rijd waarschijnlijk niet alle wedstrijden dit seizoen, maar ben hier om de wagen te testen. Ik heb twee jaar geleden in het prototype van de Avenger gereden en ik merk een grote vooruitgang. De wegligging is enorm verbeterd, zowel onder droge omstandigheden als in de regen, zoals vandaag. Dat ik nu heb gewonnen is mooi meegenomen."

De coureur uit Lelystad herhaalde zijn prestatie in de tweede race van de Avenger Cup. In die race werd Co de Vet (Wieringerwaard) tweede en Piet Hein Eldering (Amsterdam) derde. In de slotrace maakte Jeroen Liscaljet zijn trilogie in de stromende regen vol.

De volgende race wordt gehouden op dinsdag 5 mei op het circuit van Zolder België.

Geïnteresseerd om mee te rijden in de Avenger Cup? We hebben nog een aantal Avenger’s beschikbaar. Informatie kan worden aangevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Partner

Tussenstand

Na 14 Races

Pos. Coureur Totaal
1 Cees de Maar 280
2 Co de Vet 219
3 Henk Maas 218
4 Raymond Klompstra  166
5 Peter van Wetering 165
6  Andre Rombout 102 

Nieuwsbrief

Facebook